Хіти тижня. "Ни радости, ни злорадства уже. Просто нас**ть": Бабченко про реакцію українців і не тільки на катастрофу АН-148 під Москвою

Журналіст звернувся до жителів РФ із закликом визнати свої помилки.

Аркадій Бабченко

Російський журналіст Аркадій Бабченко висловився про реакцію росіян на катастрофу літака Ан-148 і загибель людей. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Бабченко закликав росіян не дивуватися відсутності жалю або співчуття з боку українців, але зазначив, що і смертей в РФ тепер вже ніхто не радіє. "Ніхто вже ніяким смертям не радіє. Ось два роки тому раділи. Коли ваша чудова країна "від Дебальцеве залишила одне е...цево". Коли "Смерчі" прасувала мирний Маріуполь. Коли по всій Україні ховали молодих хлопців. Коли в полях лежали сотні тіл. А зараз - ні. Зараз вже ніхто навіть і не радіє", - пише він.

Бабченко звернувся до жителів РФ із закликом визнати свої помилки.

"Про "простих людей" повторюватися вже не буду. Сто разів вже писав. Ставайте складними. Усвідомлюйте, що накоїли. Несіть відповідальність. Змініть свою недоношену імперію. Уберіться зі своїми покидьковими танками з чужої землі. Навчіться робити так, щоб у вас хоча б літаки літали", - зазначив журналіст.

"Зараз настала ваша черга. Зараз вже ви купуєте - ні, ще не попіл, звичайно. Але вже - крадені землі. Крадене море. Крадений Донбас. Та навіть не крадені. Відібрані у вбитих. У репресованих. А у них теж є сім'ї. Матері. Діти. Ви ж так любите жаліти сім'ї", - додав він.

Аркадій розповів про своє ставлення до інциденту і до росіян в цілому. "Вже зараз - плювати. Ні радості. Ні зловтіхи. Навіть це вже перегоріло. Просто плювати на вас", - сказав журналіст.

Опублікував: Олег Устименко

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...