Хіти тижня. Образив Конора: Фанату ''ДНР'' Пореченкову знову перепало "на горіхи" (відео)

Скандальний російський актор Михайло Пореченков отримав порцію критики за образу бійця Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Конора МакГрегора.

Фанат "ДНР" обізвав колишнього чемпіона півнем. "Мені подобаються скромні, спокійні, шанобливо ставляться до своїх суперників, дуже сильні зібрані люди. Таких талантів у нас багато. МакГрегор мені не подобається. Півень", - сказав в інтерв'ю BSNEWS актор, передають Патріоти України.

У коментарях під відео користувачі просто розірвали Пореченкова. "Навіщо взагалі брати інтерв'ю у цих недолюдей", "Бидлеченков в своєму амплуа", "Конору в обличчя б сказав "півень" цей мішок ганебний?", - обурилися висловлюванням росіянина під відео.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...