Хіти тижня. Очі палали вогнем! 11-річна дівчинка вбралася демоном на Хелловін і осліпла (фото)

У Канаді 11-річна дівчинка перевтілилася у демона на Хелловін і втратила зір на 4 дні, повідомляють Патріоти України.

Це сталося ще минулого року, але мати дівчинки розповіла про це тільки зараз. Емілі Туркотт (Emilie Turcotte) з міста Бленвіль вбралася демоном.

Весь вечір вона ходила по сусідам і вимагала цукерки, а на ранок відчула пекельний біль в очах. Дівчинка кричала, що вони “горять вогнем”, і не могла їх відкрити. Її стурбована мати негайно відвезла дитину до лікаря.

Доктора виявили у дівчинки пошкодження рогівки і періорбітальний целюліт – запалення і зараження повік і частини шкіри навколо очей.

Справа у тому, що одним з елементів костюма були кольорові лінзи, вони й призвели до таких наслідків. Чотири дні Емілі нічого не бачила. Вона боялася, що втратила зір назавжди і не зможе ходити в школу. Згодом зір повернувся, але дівчинці довелося ще місяць носити темні окуляри.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...