Хіти тижня. ​Очі під ніж: Світ у шоці від нової моди (фотофакти)

У США серед молоді стала дуже популярною незвичайна операція. В очне яблуко імплантують металеві прикраси у вигляді серця, зірки тощо.

Під час операції на оці пацієнти нібито не відчувають особливого дискомфорту. Очні прикраси найчастіше виготовлені з платини. Товщина виробів менше 1 мм, а загальна площа становить орієнтовно 3-4 мм, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Це суто косметична хірургія. Всі прикраси були розроблені в Голландії близько десяти років тому. Сотні європейців вже перенесли імплантацію без будь-яких проблем", - сказав Еміль Чінн, хірург з Нью-Йорка.

За його словами, прикраса в оці не викликає алергічних реакцій. При бажанні вироб досить легко видалити. Після вживлення металу потрібна реабілітація протягом 3 днів.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...