Хіти тижня. Одеський виш потрапив у скандал через портрет Захарченка (фото)

Начальника відділу практики Одеської морської академії вже давно підозрювали у проросійських симпатіях.

Одеська морська академія. Фото: odpublic.net.

У кабінеті начальника відділу практики Національного університету "Одеська морська академія" Олександра Калініна помітили портрет ліквідованого глави "ДНР" Олександра Захарченка з чорною стрічкою. Про це повідомив активіст Дем'ян Ганул на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Він також поділився знімком, на якому видно фото Захарченка в рамочці на стіні. "Олександр, судячи з його вподобань, повинен працювати десь у "Л/ДНР "а не в українській Одесі. Чекаю реакції органів СБУ!" - написав Ганул.

Користувачі мережі почали підозрювати начальника в антиукраїнській позиції і висловили своє невдоволення в коментарях. "А в гості до нього ходили?" - запитали в активіста. "Ще ні", - відповів він. "Тюрма", "І ніхто з курсантів не здав раніше? Платили і бігом", "Історії про нього давно ходять, прапор Новоросії висів колись у кабінеті", - зазначили під постом.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...