Хіти тижня. "Одружений холостяк": У мережу потрапили фото Володимира Кличка з чотирирічною донькою на відпочинку

Колишня наречена Кличка раніше заявляла, що вони з Володимиром залишилися в добрих стосунках.

Після того, як американська актриса Хейден Панеттьєрі з'явилася на людях з новим бойфрендом і розповіла про стосунки зі своїм колишнім нареченим Володимиром Кличком і їхню спільну дочку, в мережі з'явилися знімки, на яких 42-річний український боксер відпочиває на пляжі Барбадосу з чотирирічною Кайєю Євдокією, передають Патріоти України.
Як пише видання Radar Online, 29-річну Хейден після розриву з Кличком ні разу не бачили на публіці з дитиною. Як пише видання, дівчинка з татом поїхала в Україну. А Панеттьері залишилася в Каліфорнії. І мати, за інформацією видання, не бачилася з донькою останні чотири місяці.
Хейден раніше заявила, що вони з Володимиром залишилися в добрих стосунках. Вона також зазначила, що її дочка багато подорожує. «Ми їдемо в прекрасну, тривалу відпустку, що в підсумку призводить до того, що на електронну пошту приходить лист з її школи, де говориться: "Ваша дитина занадто довго відсутня". Але їй всього чотири роки, тому не варто з цього робити проблему. Вона говорить багатьма мовами», - розповіла актриса.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...