Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
В Україні чинна формула нарахування пенсій не дає змоги претендувати на суттєві виплати. Якщо людина працювала без сплати внесків або отримувала зарплату "в конверті", вона може розраховувати лише на мінімальну пенсію - і то після досягнення 65 років,...
Дельта Дунаю – це найбільший водно-болотний масив Європи. Кліматичні особливості унікальні, як для України. - Тепле літо і м'яка зима, нагадують узбережжя Криму, а масса прісної води та дуже родючі грунти, котрі здобрюють наноси дунайського ілу, дають ...