
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
У Луврі сталося затоплення в одній із зал бібліотеки єгипетських старожитностей, унаслідок чого пошкоджено від 300 до 400 книжок і документів. Про це 7 грудня повідомив BFM TV із посиланням на заступника генерального адміністратора музею Франсіса Штайн...
Відомий священник-блогер Олексій Філюк з Тернопільщини отримав повістку одразу після похорону загиблого героя. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. Священник розповів, що після прощання з воїном до нього підійш...