
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
24 грудня в місті Корсунь-Шевченківський (Черкаська область) стався підрив автомобіля депутата міської ради Віталія Сторожука. Про це сам депутат повідомив у Facebook, опублікувавши відео наслідків вибуху, передають Патріоти України. "Я сів у свій авто...
Мешканка англійського Хадденхема Джиллі Фретвелл пережила справжнє різдвяне диво. Її улюблена кішка на прізвисько Бінді повернулася додому через майже п'ять років після загадкового зникнення. Чорна кішка зникла в серпні 2020 року. Зазвичай Бінді йшла з...