Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
Українська актриса Анастасія Нестеренко 9 серпня в Instagram Stories відреагувала на скандал навколо її чоловіка й колеги Костянтина Темляка, передають Патріоти України. . "Друзі, я не відповідаю за слова і вчинки іншої людини. Із приводу закидів, що ...
Виконавчий комітет Ківерцівської міської ради не ухвалив рішення про перепоховання військовослужбовця Юрія Торбича з Волині на Алею Слави міського кладовища. Донька померлого захисника Інна Торбич отримала відмову у проведенні ексгумації. Про це йдетьс...