
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
В Україні у грудні на ринку газу для населення стане менше на одного постачальника. Надання послуг побутовим споживачам припиняє ТОВ "Енерджі Трейд Груп". Більшість українців купуватимуть струм по ціні 7,96 грн за куб. Про це йдеться в даних ГазПравди,...
Ситуація з мобілізацією в Україні покращилася, принаймі станом на жовтень поточного року, тому про її посилення не йдеться. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олексій Гетьман, спираючись на відому йому статистику, передають Пат...