
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
Речник Генштабу ЗСУ Дмитро Лиховій прокоментував новину Української правди від 3 грудня про те, що у Конча-Заспі відбулися сутички між військовими й представниками ГУР. Відповідний допис Лиховій опублікував у Facebook, передають Патріоти України. "Мене...
У польському Слупську викладач школи будівельної справи принижував українських учнів, називав їх "покидьками" і стверджував, що через національність вони не складуть іспити. Після одного з занять двох хлопців із України побили старшокласники. Про це пи...