
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
Мінцифри запускає в Дії цифрову екосистему зайнятості "Обрій", яка через штучний інтелект шукатиме українцям роботу. Проте президент Конфедерації роботодавців України Олексій Мірошниченко заявив, що новий цифровий сервіс "Обрій" може пожвавити ринок пр...
У Волноваській громаді пенсіонери від 65 років можуть отримати одноразову допомогу 10 000 грн на підтримку здоров’я та побутових потреб. Для цього необхідно подати заяву та пакет документів, включаючи паспорт, довідку ВПО та реквізити банківського раху...