
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
У Києві внаслідок російської атаки на логістичний центр Novus у вівторок, 25 листопада, загинув дядько фотографа Костянтина Ліберова. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. «Одним з водіїв, які приїхали вивантажув...
2025 рік став переломним для системи працевлаштування іноземців у Польщі. Країна запровадила наймасштабніші за останні десять років зміни, які одночасно прискорили цифровізацію та посилили захист трудових мігрантів. Водночас бізнес отримав більше бюрок...