
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
У польському Хелмі відбувся титульний бій в крузервейті, у якому український боксер Рамазан Муслімов (9−0, 6 KO) нокаутував поляка Міхала Сочинські (11−1, 8 KO) та став чемпіоном WBC Baltic, передають Патріоти України. Протягом бою представник України ...
Десятиліття досліджень підтверджують, що фізична активність є потужним захистом від когнітивного зниження, включаючи деменцію. Нове масштабне дослідження, опубліковане в рамках Фремінгемського дослідження серця (США), дало одні з найчіткіших відповідей...