Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
Із життя пішов заслужений діяч науки і техніки України, засновник вітчизняної токсикології Ісаак Трахтенберг. У листопаді цього року йому могло виповнитися 100 років. Про це повідомили в Інституті медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України. Ісаак ...
Щомісяця громадяни мають передавати показання лічильників газу облгазам. А що робити тим, чиї прилади обліку енергоносія були пошкоджені під час бойових дій, передають Патріоти України. Як пояснюють в Регіональній газовій компанії, заміна пошкоджених л...