
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
Графіки відключень електроенергії триватимуть всю зиму, за оптимістичним прогнозом - припиняться на початку квітня. Про це в етері "Еспресо" розповів голова Ради Української асоціації відновлюваної енергетики Станіслав Ігнатьєв, передають Патріоти Укра...
Неоготичну будівлю другої половини XVIII століття нині використовують як хлів. Це одна з чотирьох будівель на одній вулиці села Нове Поріччя, що на Хмельниччині, які збереглися до нашого часу. Про це розповів член громадської організації "Україна Інког...