
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
Чемпіонка Європи зі стрибків у воду Софія Лискун, яка виступала за збірну України, отримала російське громадянство. Про це спортсменка розповіла російському пропагандистському виданню Известия, передають Патріоти України. Лискун народилася в Луганську ...
Папа Римський Франциск, який помер у квітні 2025 року, заповів «велику суму грошей» на закупівлю автомобілів швидкої допомоги для України, заявила директор Фонду монастиря Санта Клара сестра Марія Люсія Карам Падія. Про це повідомило 3 грудня іспанське...