Хіти тижня. Охочих постояти за 1000 грн. знайшлося багато: В Одесі ''розвели'' учасників проплаченого мітингу (фото)

Особливо засмучений був чоловік, який привів з собою 270 осіб - адже за кожного залученого обіцяли по 70 грн.

Любителі помітингувати за гроші були дуже засмучені. Фото: 048.ua.

В Одесі невідомі зібрали місцевих жителів на нібито проплачений мітинг, а самі на нього не прийшли. Як повідомляє місцевий сайт 048, в Viber і на сайти оголошень всім бажаючим пропонували "попрацювати" за 1 тис. грн, передають Патріоти України.

Йшлося про підтримку якогось кандидата в президенти, називалося навіть його ім'я - Сергій Філатов. Охочих помітингувати не збентежило те, що такого кандидата не існує.

Коли біля пам'ятника Дюку зібрався натовп людей, виявилося, що організатори не прийшли. По телефону вони спочатку радили присутнім "покататися на фунікулері". Потім в Viber почали відповідати, що кандидат в президенти провалився в каналізаційний люк і помер.


Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...