Хіти тижня. Охочих постояти за 1000 грн. знайшлося багато: В Одесі ''розвели'' учасників проплаченого мітингу (фото)

Особливо засмучений був чоловік, який привів з собою 270 осіб - адже за кожного залученого обіцяли по 70 грн.

Любителі помітингувати за гроші були дуже засмучені. Фото: 048.ua.

В Одесі невідомі зібрали місцевих жителів на нібито проплачений мітинг, а самі на нього не прийшли. Як повідомляє місцевий сайт 048, в Viber і на сайти оголошень всім бажаючим пропонували "попрацювати" за 1 тис. грн, передають Патріоти України.

Йшлося про підтримку якогось кандидата в президенти, називалося навіть його ім'я - Сергій Філатов. Охочих помітингувати не збентежило те, що такого кандидата не існує.

Коли біля пам'ятника Дюку зібрався натовп людей, виявилося, що організатори не прийшли. По телефону вони спочатку радили присутнім "покататися на фунікулері". Потім в Viber почали відповідати, що кандидат в президенти провалився в каналізаційний люк і помер.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...