Хіти тижня. Олімпіада-2018: Моторошне падіння російського гірськолижника (відео)

Російський гірськолижник Павло Тріхічев зазнав страшного падіння на Олімпіаді-2018. Спортсмен розбився під час швидкісного спуску в рамках гірськолижної комбінації на Іграх в Пхенчхані.

25-річний росіянин не впорався з одним з поворотів, після чого втратив рівновагу в польоті і, невдало приземлившись, пролетів по схилу пару десятків метрів, поки не врізався в огорожу. В результаті падіння Павло був відправлений до лікарні, передають Патріоти України з посиланням на Lenta.ru.

За словами головного тренера російських гірськолижників Урбана Планіншека, олімпієць пройшов первинний огляд медиками. Переломів або струсу мозку у Тріхічева не зафіксовано.


Опублікував: Олег Устименко

Отримали бойові повістки, але в ТЦК не з'явилися: Стало відомо, як суд покарав ухилянтів з Харкова

вівторок, 30 квітень 2024, 14:28

У Харкові суд засудив двох чоловіків до ув'язнення за ухилення від мобілізації. У ході судового розгляду з'ясувалося, що вони отримали бойові повістки, але не з'явилися до територіального центру комплектування, передають Патріоти України. Тому найближ...

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...