Хіти тижня. "Он же наш, за Украину": Як Крим вболівав за українського боксера, - Кримський бандерівець

Жителі анексованого Росією Криму підтримали уродженця Сімферополя, українського боксера-важковаговика Олександра Усика у фінальному бою Всесвітньої суперсерії боксу (WBSS) проти росіянина Мурата Гассіева.

"В Крыму все болеют за Усика... За россиянина болеют только понаехи на ватных пабликах (там дискуссии с местной ватой). В Крыму за россиянина — ноль", - пише в своєму Тwitter "Кримський бандерівець", передають Патріоти України.

Він зазначив, що у місцевих жителів є два аргументи підтримки Усика: "он же наш, за Украину" і "он наш, крымский, а значит и победа будет за Крымом".
Опублікував: Олег Устименко

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...