Хіти тижня. "Они в каком-то смысле убогие": Український телеканал втрапив у гучний скандал через Табакова

У мережі відзначили, що незважаючи на те, що Табакова внесено в Перелік осіб, які створюють загрозу нацбезпеці, ефір на телеканалі присвятили померлому артистові.

Олег Табаков

Український телеканал "Інтер" потрапив у скандал через померлого російського актора Олега Табакова. Про це повідомили на сторінці спільноти "Бойкот російського кіно" у Facebook, передають Патріоти України.

В спільноті нагадали деякі висловлювання Табакова про Україну. "Мені здається, це справедливо. Якби наші українські брати були б розумніші, вони б не стали дискутувати на цю тему (анексію Криму - ред.). Навпаки, треба було сказати: "Простіть нас, Христа ради! Ми на халяву купилися". Тому що ніякого відношення Крим до України залежної і незалежної не має", - заявляв він.


"І так соромно за ті гидоти, які вони роблять, вбиваючи людей і руйнуючи їх житла. А як-то відгукуватися на них — ні, ні, ні. Я махнув рукою, незважаючи на те, що у мене одна чверть крові — українська... Мені шкода їх. Вони в якомусь сенсі убогі... У всі часи кращі представники інтелекту, літератури — вони порівняно з росіянами були десь на другій і третій позиції... А зараз соромлюся і ніяково, незручно... Становище не виправиш...", - процитували Табакова.

Опублікував: Олег Устименко

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...