Хіти тижня. "Ось така була "медсестра" насправді": У мережі показали ліквідовану терористку ''ДНР'' (фото)

Пропагандисти окупантів заявили, нібито "загинула медсестра", але у це важко повірити.

Ця жінка зовсім не схожа на медсестру. Фото: соцмережі.

У четвер, 27 вересня, у результаті підриву на міні ліквідована терористка "ДНР" Ганна Чабанова з позивним "Сирена". Як повідомляє у Twitter блогер Necro Mancer, уродженка Донецька (дата народження - 24.06.1990) загинула в районі села Комінтернового, передають Патріоти України.

У мережі оприлюднені фото терористки. Відзначається, що ЗМІ, підконтрольні "Л/ДНР", назвали ліквідовану медсестрою, проте, судячи з її фотографій із соцмереж, це не так.

"Жодного "санітарного" фото я в неї не знайшов. Хоча б із санітарною сумкою, я вже не кажу шеврон із хрестом і т.ін. Раніше вона була в роті в "Ольхона", старі фотки з "Рязанню", - пояснив Necro Mancer.

"Орки кричать, що ЗСУ вбили медсестру. От така була медсестра насправді", - написав у Telegram-каналі блогер Фашик Донецький.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...