Хіти тижня. Ось такі "Пригоди Шуріка": Покійного Леоніда Гайдая звинуватили у сексуальних домаганнях

Через 25 років після смерті Гайдая актриса Наталія Варлей вирішила раптом розповісти всім про домагання з боку відомого режисера.

Варлей написала книгу «Канатоходка», пояснивши це тим, що їй набридли публікації, які представляють собою «не брехню, а приблизність, перемішану з плітками, вигадками і домислами, трішки розбавлену реальними фактами», передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Благородна затія обернулася тим, що вона видала читачам ще більш «жовту» інформацію, ніж та, про що могли б написати журналісти.
У своїх спогадах вона розповіла, що час зйомок «Кавказької полонянки» співпав зі святкуванням дня народження виконавця ролі Шурика Олександра Дем'яненка. Так ось, після того, як вони гарненько посиділи в ресторані, Гайдай пішов проводити її до номера в готелі. Побажаннями один одному на добраніч справа не обмежилася, і Гайдай зайшов до кімнати.
- І ми сіли - я на краєчок стільця, а Леонід Іович в крісло біля вікна - навпроти. Ситуація була більш ніж скромна ... Я почала «заповнювати паузу», щось белькочу про день народження Сашка, про завтрашні зйомки ... І тут в коридорі пролунав гучний звук квапливих кроків, і в дверях зупинилася Ніна Павлівна ... (Ніна Гребешкова, дружина Леоніда Гайдая ). Я від збентеження не знайшла нічого розумнішого, ніж заявити: «Ми говоримо про роботу!» Ніна Павлівна мовчки вийшла ...
Грюкнули двері сусіднього номера. Леонід Іович піднявся з крісла і пішов до виходу, я рушила, щоб закрити за ним двері. Але Гайдай несподівано сам закрив її зсередини, повернувся і спробував мене поцілувати. Але поцілунку не вийшло. «Я була дівчина циркова, сильна, з моментальною реакцією, тому в одну секунду я Гайдая не тільки відштовхнула, але і виштовхала з номера, закрила двері і замкнула її на ключ."

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...