Хіти тижня. Оскар-2018: Творцем найвідвертішої сукні церемонії для "Албанської Мадонни" стала українка (фото 16+)

Епатажна співачка черговий раз вразила публіку своєю відвертістю.

Блеона Кереті. Фото: Інстаграм

На «афтепаті» Оскару 2018 на червоній доріжці з'явилася епатажна співачка, або як її називають «Албанська Мадонна», Блеона Кереті у надзвичайно спокусливому вбранні, повідомляють Патріоти України. В Інстаграм фото заходу опублікувала співачка, а українська мисткиня фото подібної сукні з Українського тижня моди. Тоді її творіння презентувала відома і одіозна українська модель Аліна Байкова.

Співачка завжди відрізнялася відвертістю, тому на її появу очікували всі. І вона не розчарувала! На червоній доріжці красуня з'явилася у сукні-сітці, дизайнером якої є український модельєр Ельвіра Гасанова.

Слід відзначити, що співачка вже не вперше вражає публіку. На церемонії American Music Awards-2014, Блеона з’явилася у вечірній сукні в сіточку на голе тіло. А на червоній доріжці «Греммі-2015» вона вирішила прикрити свої форми залізним панциром авторства маловідомої марки Shpeitm Zero.

Опублікував: Інна Мартинчук

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...