Хіти тижня. "От лица всей Украины": Делегація Новинського прорвалася до Вселенського патріарха

Згідно з офіційною версією, з Варфоломієм обговорюється розкол в Українській церкві на МП і КП, що стався в 1992 році.

До Варфоломія приїхала делегація УПЦ МП. Фото: dialog.uaДелегація УПЦ Московського патріархату, яка прилетіла в Стамбул на гроші Вадима Новинського, змогла домогтися зустрічі з Константинопольським Патріархом Варфоломієм, повідомляють Патріоти України.

У суботу, 23 червня, делегація Української православної церкви МП зустрілася в Стамбулі з Варфоломієм. До неї увійшли митрополити Одеси, Борисполя і окупованого Донбасу Агафангел, Антоній і Іларіон. Останньому, до речі, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко особисто дав дозвіл покинути терористичну "республіку" заради цієї важливої справи.

Згідно з офіційною версією, з Варфоломієм обговорюється розкол в Українській церкві на МП і КП, що стався в 1992 році. Однак, без сумнівів, головною метою зустрічі є спроба Києва домогтися визнання Єдиної помісної православної церкви. Представники Московської патріархії намагатимуться переконати Патріарха не підписувати Томос.

Важливо, що делегація прилетіла в Стамбул на приватному літаку, який оплатив одіозний політик Вадим Новинський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про плани ФСБ по зриву автокефалії.

Опублікував: Інна Мартинчук

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...