Хіти тижня. Оце так "дружба": Мавпи врятували життя... застряглому в колодязі леопардові (відео)

Зграя мавп не кинула плямистого хижака в біді.

Леопарда, який упав в колодязь врятували мавпи. Фото: pixabay.com/pashielВ Індії неподалік від храму в місті Сікар зграя мавп врятувала леопарда, який потрапив в біду, повідомляють Патріоти України. Тварина застрягла в колодязі. Плямистий хижак впав в колодязь глибиною більше семи метрів. Тварину на дні помітили мавпи. Вони збіглися і почали стрибати навколо колодязя.

На дивну поведінку зграї відреагували відвідувачі храму, які відразу покликали рятувальників. Через годину леопарда вдалося витягти з колодязя за допомогою драбини. За порятунком плямистого уважно спостерігали мавпи. Коли небезпечного хижака витягли з колодязя, він втік в джунглі.


Джерело: ТСН.ua

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...