Хіти тижня. Оце так: На Вінниччині московський піп вигнав з храму дочку бійця ЗСУ (відео)

У місті Бершадь на Вінниччині священик московського патріархату вигнав з храму дівчину, яка мала стати хрещеною для новонародженої дитини. Про це йдеться в дописі вінничанки Оксани Лебідь у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Скандальний інцидент трапився 19 січня, на Водохреща. Священик, почувши, що дівчина молиться українською та ходить до храму УГКЦ, заявив, що вона не може перебувати у цьому храмі.

За дівчину заступився її батько, який є військовим ЗСУ. Чоловік стверджував, що його доньку свого часу хрестили в тому ж храмі, з якого її й вигнав московськиї піп.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...