Хіти тижня. Оце так: У Києві під будівлею ЦВК помер екс-нардеп та відомий у минулому політик (доповнено)

Померлим виявився колишнім помічником екс-президента Кучми

Сьогодні, 31 січня, у Києві прямо на вулиці від серцевого нападу помер екс-депутат Верховної Ради другого скликання, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що чоловік помер прямо на вулиці під будівлею ЦВК. Він прямував у Центрвиборчоком у своїх справах. Раптом чоловіку стало зле, очевидці викликали "швидку", але лікарі констатували смерть.

За попередньою інформацією, у нього стався серцевий напад. Чоловіку на вигляд приблизно 60 років. Зараз на місці працює оперативно-слідча група.

Померлим виявився екс-нардеп Анатолій Корж, котрий був парламентарієм з 1990 по 1994 роки. Трагедія сталася сьогодні, 31 січня. Корж помер прямо у ЦВК, неподалік котрого і проживав. Причина смерті підтверджена - серцевий напад. 71-річний ветеран політики вийшов з домівки на вулицю і через якийсь час йому стало зле.

Корж був членом комісії ВР з питань оборони і державної безпеки. З квітня 1996 року по січень 1997 року очолював відділ кадрів АП. Померлий 1993-го, а потім з жовтня 1997 по березень 2005 року був особистим помічником екс-президента Кучми. У квітні 2005 року прийняв рішення про відхід з політики.

В Україні чоловіків, які не стали на військовий облік, штрафуватимуть без їхнього відома: Що це означає

середа, 8 травень 2024, 6:28

Парламент може легалізувати заочні штрафи для ухилянтів, передають Патріоти України. Як повідомляє "Судово-юридична газета", Верховна Рада готова ухвалити в цілому законопроєкт, який передбачає, що за порушення правил військового обліку чоловіків зможу...

Вже у травні: Метеорологиня розповіла, коли до Києва увірветься перша літня спека

середа, 8 травень 2024, 6:15

Метеорологиня Вазіра Мартазінова розповіла, чи буде травень для Києва теплим, і коли саме температура підвищиться. Про це вона сказала в коментарі УНІАН, відповідаючи на запитання про те, яка погода буде до кінця травня, і якої погоди очікувати в Києві...