Хіти тижня. Оце так: За серйозним звинуваченням ДБР затримало Героя України, який воював на Донбасі (фото)

Співробітники Державного бюро розслідувань затримали оперативного працівника контррозвідки СБУ і командира військової частини під час отримання хабара за неперешкоджання контрабанді російських сигарет, повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку ДБР.

"Вказані посадові особи були затримані в місті Сєвєродонецьку безпосередньо під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 2500 доларів США. Ці гроші оперативний працівник військової контррозвідки СБУ та командир військової частини отримали за неперешкоджання у переправленні великих партій цигарок російського виробництва із тимчасово окупованих територій", - йдеться в повідомленні.

В мережі повідомили, що начебнто один з затриманих - герой України, учасник АТО Василь Зубанич. Він воював на Донбасі з травня 2014 року, на початку АТО був командиром 15-го окремого гвардійського гірсько-піхотного батальйону 128-ї бригади. Брав участь в боях за Новоганнівку, Нижнє Тепле, Станицю Луганську, Макарове, Щастя, Луганський аеропорт, Дебальцеве і ряд інших населених пунктів Луганської та Донецької областей.

У мережі зі змішаними почуттями поставилися до затримань.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...