Хіти тижня. Ознаки високого IQ: Вчені перерахували характеристики розумної людини, деякі досить дивні

Одне з незвичайних відкриттів науковців - ознаки високого IQ, що криються у зовнішності чи звичках людини.

Науковці із різних країн світу не припиняють досліджувати людський мозок. Одне з незвичайних відкриттів - ознаки високого IQ, що криються у зовнішності чи звичках людини.

Самотність. Розумні люди більше полюбляють бути наодинці зі своїми думками та планами, ніж шумні компанії, пише портал "Zelv".

Читання. Книги змалечку роблять розумнішими. Впливають також ранні навички читання. Пізніше ці фактори формують кругозір людини.

Музика. Діти, які займаються вокалом або грають на клавішних інструментах, мають більш високий IQ, ніж ті що ходять до театрального гуртку.

Спорт. Люди, які обирають більш спокійне проведення часу або надають перевагу інтелектуальній праці мають більш високий IQ, ніж ті що займаються спортом.

Колір очей. Вважають, що люди зі світлими очима розумніші за темнооких.

Довжина пальця. Безіменний палець, що відрізняється незвичайною довжиною, вказує на здібності до математичного і просторового мислення. Такі люди заробляють більше.

Песимізм. Всі розумні люди - це песимісти, які здатні уявляти різні неприємні ситуації. Відповідно, вони більш готові до різних сценаріїв подій.

Нецензурні слова. Чим більше людина знає нецензурних слів, тим більший її словниковий запас, вважають науковці.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...