Хіти тижня. "Паяй їх, Толя": Мережа в захопленні від фото російського актора, який воює за Україну на Донбасі

Анатолій Пашинін опублікував фото зі зйомок нового українського фільму.

А.Пашинін в ролі німецького офіцера. Фото: СоцмережіУ мережі з'явилося фото російського актора Анатолія Пашиніна, який воює за Україну на Донбасі, в формі офіцера нацистської армії, зазначають Патріоти України.

Знімок був опублікований на сторінці Пашинін в Facebook. Його зробили під час зйомок картини про українських воїнів-добровольців "Посттравматична рапсодія". Пашинін брав в них участь в перервах між службою на сході України.

"Відмовившийся від слави, кар'єри і ситого гламурного життя в Московії. Кацапські ЗМІ його ховали кілька разів - і ще думаю будуть стільки ж або більше. Ну що ще вони можуть зробити? Паяй їх Толя. Толя, ПАЯЙ !!!", - написала одна з прихильниць актора в мережі.

"Ну ти, блін, і фото підібрав. Штандартенфюрер", - пожартували в мережі.

Опублікував: Інна Мартинчук

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...