Хіти тижня. Пампушки чи худенькі? Соціологи розповіли, як виглядає ідеальне жіноче тіло

Жінок оточують фотографії “ідеалу”, тож вони схильні себе недооцінювати.

Ілюстрація: ЗМІЖінки частіше описують ідеальне жіноче тіло як атлетичне, тоді як чоловіки віддають перевагу пишним формам. Такими є результати дослідження, проведеного в січні для RiverMend Health і Центру розладів харчової поведінки Rosewood, повідомляють Патріоти України.

54% респондентів визнали, що атлетична статура (як у Девіда Бекхема чи Майкла Фелпса) є ідеалом для чоловіка. Водночас результати для ідеального жіночого тіла відрізнялися. 49% жінок сказали, що спортивна статура (Пінк або Гвен Стефані) ідеальна, а 38% чоловіків проголосували за більш округлі лінії (Кім Кардашян або Мерайя Кері).

Більш критичне ставлення жінок фахівці пояснюють маркетингом. Жінок оточують фотографії “ідеалу”, тож вони схильні себе недооцінювати. Дослідження також показало, що понад 75% респондентів готові відмовитися від чогось, що їм подобається, якщо зможуть досягти ідеального тіла за одну ніч. Наприклад, відмовитися від смаженої їжі, алкоголю, соціальних мереж і навіть сексу. 3% сказали, що можуть відмовитися від своїх будинків, а 2% - що готові відмовитися від стосунків із коханими заради ідеального тіла.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...