Хіти тижня. Пасажири непритомніли: Boeing здійснив вимушену посадку... через смердючого пасажира (фото)

Після приземлення в Фаро чоловіка, який погано пахнув, вивели з літака, а постраждалим від його запаху надали медичну допомогу.

Фото: mirror.co.uk

Літак Вoeing 737 авіакомпанії Transavia Airlines здійснив екстрену посадку в португальському аеропорту Фару через "нестерпний сморід" від одного з пасажирів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо текст матеріалу:

"Так, самолет выполнял рейс из Нидерландов на испанский остров Гран-Канария, но из-за ужасного запаха, от которого пассажиры начали падать в обморок, воздушное судно пришлось экстренно сажать в Португалии.

Экипаж самолета пытался изолировать неприятно пахнущего мужчину в туалете, однако это не помогло. У многих пассажиров началась рвота. Transavia Airlines подтвердила факт экстренной посадки Боинга-737. "Самолет совершил аварийную посадку из-за причин медицинского характера, однако один из пассажиров на самом деле чуточку попахивал", - заявил представитель компании.

Как отмечается, это уже второй случай, произошедший с компанией с начала года. 18 февраля рейс из Дубая в Амстердам был экстренно прерван в Вене из-за пускавшего газы пассажира. Соседи мужчины просили его сдерживать порывы, но тот отказался это делать. Между мужчинами вспыхнула ссора, которая переросла в драку, пилот принял решение о посадке".

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...