Хіти тижня. Перший хлопець на селі: "Юрчик" з комедійного серіалу "Однажды под Полтавой" поділився весільними фотками

Юрій та його дружина Олена запросили тоді лише 20 гостей, проте тривало весілля три дні.

Український актор Юрій Ткач пригадав, яким було його власне весілля, - йдеться у "Світському житті", передають Патріоти України.

Шоумен поділився архівними фото зі свого свята і зізнався, що воно було невеличким. Юрій та його дружина Олена запросили тоді лише 20 гостей, проте тривало весілля три дні. "У нас було дуже велике весілля, 20 гостей було. Але весілля було на три дні. Ми зібралися за містом. Були найрідніші, святкували по повній програмі три дні", - сказав Ткач.

А от його дружина пригадала неприємний інцидент. Коли Юрій їй освідчувався, то він подарував коханій каблучку з діамантом, яку через два роки Олена загубила. "Я всі гроші витратив на діамант. Камінь випав на килим і там ми його шукали дуже довго", - пригадав Ткач.

Опублікував: Олег Устименко

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...