Хіти тижня. Перший пішов: Відомий російський музикант покаявся за схвалення анексії Криму

Лідер групи "Несчастный случай" Олексій Кортнєв заявив, що змінив свої погляди на приєднання Криму до Росії.

Олексій КортнєвЗа словами артиста, в 2014 році він не дуже розумів ситуацію, тому і схвалив анексію півострова. "Слушайте, это было сразу после "присоединения", я не понимал, что происходит. И никто не понимал. С тех пор было время разобраться, теперь у меня иные взгляды на Крым. Но главное из того интервью я готов повторить и сейчас: слава богу, что обошлось без кровопролития и прямого военного вмешательства. А что, лучше бы лились реки крови?", – заявив фронтмен групи в інтерв'ю "Новой газете", передають Патріоти України.

Зараз артисту СБУ заборонила в'їзд в Україну, і Кортнєв не розуміє чому. "Неприятно, когда тебя ругают, вешают ярлыки, третируют. Но еще обиднее, когда третируют не по делу. Ну, кому я продался, зачем? Все это мимо кассы. Вот недавно СБУ закрыла мне въезд на территорию Украины. И тоже непонятно за что. Концертов в Крыму мы никогда не играли", – поскаржився він.

На зауваження журналіста Яна Шенкмана, що Кортнєв схвалив анексію Криму, артист відповів, що після цього неодноразово відвідував Україну. "Странно, что они вспомнили об этом только сейчас, спустя четыре года почти. Я в Украину с тех пор заезжал раз двадцать. Последний раз играл концерт в Украинском музыкальном театре в Одессе, и все было хорошо", – підкреслив він.

На його думку, "маховик и патриотическая истерика" запустилися з України.

Опублікував: Олег Устименко

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...