Хіти тижня. П'яна українська співачка зганьбилася на ефірі у пропагандистів (відео)

Неадекватна поведінка Брежнєвої кинулося в очі буквально з перших хвилин її появи в студії в програмі "Вечірній Ургант".

Співачка, яка прийшла разом з чоловіком Костянтином Меладзе, то розмовляла сама з собою, то невпопад відповідала на питання ведучого. Він, як і Меладзе, не раз відчув себе ніяково через дивну поведінку Брежнєвої, передають Патріоти України.

Деякі користувачі мережі заявили, що Брежнєва з'явилася на ефір п'яна. А оскільки артистка ніколи не блищала розумовими здібностями, алкоголь і без того, за припущеннями учасників обговорень, посилив стан співачки. Вона дивно підсміювалася, постійно перебивала ведучого і весь час намагалася привернути увагу на свою сторону.

"Спрашивают Меладзе, а Вера вставляет везде свои 5 копеек, перебивает, отвечает за него, даже Ургант пытался ей намекнуть, но неа, бесполезно", "Мне показалось, что она немножко пьяненькая", "Я ее себе по другому представлял. Какая-то она никакая! Да и свои копейки вставляет везде, а на выходе выглядит очень тупо", "Что-то Брежнева в неадеквате, не?", "Как будто под кайфом", "Брежнева пьяна, однозначно", - пишуть в коментарях під відео.

Крім того, користувачі мережі були явно розчаровані манерами співачки. "Я ее никогда не считала красивой...сейчас убедилась, что внешне, что внутренне...одно дно...она даже вести себя не может...манеры на нуле...", - написав один із коментаторів.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...