Хіти тижня. "П'яна зупинка" під Дніпром шокувала мережу (фото)

Соцмережу фото цеї зупинки привели у шок.

У Дніпропетровській області жителів шокував вид зупинки громадського транспорту, фото опублікували в мережі. Про це написала користувач Оксана Коваль в Facebook.

Зупинка розташована на вулиці Баштанная. Її зовнішній вигляд засмутив користувачів мережі.

"Зупинка на Баштанній!!!! Навіщо???", - зазначила в своєму пості мешканка Дніпра.

Як видно на фото, зупинка в аварійному стані, а поруч з нею знаходиться небезпечно. Вона настільки нахилена, що скоро може впасти. Металеві стовпи відірвалися від асфальту і вся конструкція завалилася на бік, повідомляють Патріоти України.

Соцмережу такі фото привели людей у шок, більшість впевнені, що це зробили мародери, щоб здати метал. Однак деякі припускають, що, можливо, будуть встановлювати нову зупинку.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...