Хіти тижня. "Під час Іловайська весело позувала на тлі Кремля": Донька офіцера ЗСУ потрапила в скандал через роботу в Москві (фото)

Донька офіцера ЗСУ Олексія Петрова працювала в РФ з 2014 по 2016 рік.

Олексій Петров із дочкою. Фото: соцмережі.

В мережі з’явилися фото доньки офіцера ЗСУ Олексія Петрова, на яких фона позує на фоні Кремля та разом із відомими російськими акторами. Про це написав у Facebook блогер Іван Кривошия, посилаючись на знімки, які виставив у соцмережі журналіст Андрій Дзіндзя, передають Патріоти України.

"Anzdriy Dzundzia виклав докази. Донька офіцера ЗСУ Олексія Петрова працювала в росії з 2014 по 2016 рік. Під час Іловайську весело фоткалась на тлі Кремля. А працювала вона акторкою в російських серіалах про мєнтів державного ТБ з Безруковим.

Ще цікаво, як вона звинувачує Порошенка в тому, що він заборонив російські соцмережі. Нагадаю, Петров відповів, що це все брехня. Її хоч не завербували? Бо тепер вона працює в Прозоро!", - йдеться у повідомленні.

Також автор виклав скрін, в якому він запитав Петрова, як таке могло статися. Під постом із фото з’явилися коментарі користувачів, які розділилися на два фронти.

"А ти чого до...бався до Петрова?Він чесно пішов захищати свою краіну", "І що ти хотів сказати цим постом? Ти його запитав - він послав. Його право. Ти для нього ніхто. Дочка була в Раше? Ну і що? У багатьох половина родичів там. До нього особисто претензії є? До того як він воював? До його позиції?Нічого особливого, просто знімалась у фільмах для російської пропаганди :) Коли тато вдає що бореться з нею ... А так нічого все добре !", "То есть ездить в страну агрессор во время войны и сниматься в их пропагандистских сериалах - это у нас уже норма. Днище какое-то», - пишуть коментатори.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...