Хіти тижня. Під час привітання президента Австрії в Україні стався курйоз з шапкою (відео)

Як відомо, під час церемонії інавгурації Петра Порошенка в червні 2014 року відбувся інцидент з воїном почесної варти. Так, учаснику варти під палючим сонцем стало погано, і він випустив з рук рушницю.

Фото: ЗМІВ інтернеті оприлюднили відео курйозного інциденту, що стався під час офіційної церемонії зустрічі федерального президента Республіки Австрія Александера ван дер Беллена біля Адміністрації президента України, повідомляють Патріоти України.

Відповідний ролик на своїй сторінці в Facebook розмістив прес-секретар президента України Петра Порошенка Святослав Цеголко.

Так, на землі опинилася шапка одного з військових. Після закінчення офіційної церемонії президент Петро Порошенко, прямуючи по червоній доріжці, підняв головний убір і повернув його воїну почесної варти. "Військова шапка з українським тризубом не повинна лежати на землі", - зазначив Цеголко.

Варто відзначити, що президент Австрії Александер ван дер Беллен перебуває в Україні з офіційним візитом на запрошення глави держави.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...