Хіти тижня. Під колесами потягу: Стало відомо про трагічну смерть української телеведучої

Трагедія сталася близько 18:30 на ділянці залізничної колії "Суми - Суми-Товарна" в районі Блакитних озер і вулиці Героїв Крут.

Юлія Тютченко. Фото: скріншот з відео.

У п'ятницю, 3 серпня, ввечері в Сумській області під колесами потягу загинула українська телеведуча, яка працювала на "Академ TV", Юлія Тютченко, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що трагедія сталася близько 18:30 на ділянці залізничної колії "Суми - Суми-Товарна" в районі Блакитних озер і вулиці Героїв Крут. "Компанія, в якій були сумчанка 1987 року народження і її чоловік, відпочивала на природі. Потім жінка вирішила піти додому, а її чоловік залишився відпочивати далі. У результаті сумчанка потрапила під пасажирський поїзд, який завдав їй травми, несумісні з життям", - розповів співробітник відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Сумській області Володимир Крупецький.

Тютченко багато років була ведучою телекомпанії "Академ TV", але останнім часом перейшла на іншу роботу.

Вже у травні: Метеорологиня розповіла, коли до Києва увірветься перша літня спека

середа, 8 травень 2024, 6:15

Метеорологиня Вазіра Мартазінова розповіла, чи буде травень для Києва теплим, і коли саме температура підвищиться. Про це вона сказала в коментарі УНІАН, відповідаючи на запитання про те, яка погода буде до кінця травня, і якої погоди очікувати в Києві...

Україна в тренді: Букмекери оцінили шанси на перемогу учасників Євробачення-2024

середа, 8 травень 2024, 5:58

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться сьогодні, 7 травня. Букмекери назвали ймовірного переможця конкурсу. . Наразі перше місце посідає представник з Хорватії. Співак Baby Lasagna виступить з піснею Rim Tim Tagi Dim і наразі має вірогідність 60...