Хіти тижня. Під Києвом розстріляли джип відомого кримінального авторитета, є жертва (фото)

У с. Гореничі Київської області по вул. Академічній у ніч на 4 червня був розстріляний автомобіль Range Rover, у якому перебував віце-президент Федерації боксу Києва, кримінальний авторитет Олександр Ліщенко (відомий як "Ліча").

У результаті загинув водій - Максим Ковтуненко 1994 року народження, повідомляють джерела Oбозревателя, передають Патріоти України.

При цьому вказується, що Ліщенко втік з авто у лісопосадку під час стрілянини. Встановлено, що він повертався від друга на ім'я Роман, який проживає в с. Гореничі (у будинку зараз проводиться обшук).

Олександр Ліщенко

У ГУ НП в Київській області підтвердили, що в ніч на 4 червня у с. Гореничі в автомобілі Range Rover було виявлено тіло 23-річного жителя Києва з вогнепальними пораненнями.

Його відправили в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Опублікував: Олег Устименко

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...

98-річній жінці, яка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного, куплять будинок

вівторок, 30 квітень 2024, 12:54

Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що 98-річній Лідії Степанівні, яка самотужки пройшла близько десяти кілометрів з окупованої частини Очеретиного на підконтрольну територію України, куплять будинок, інформують Патріоти України. «Терпиш, ...