Хіти тижня. Під п'ятою окупантів: Як наразі виглядає особняк народної артистки України в Криму

Сусіди вже як мінімум п'ять років не зустрічали тут знамениту співачку.

У анексованому Криму журналісти побували біля будинку співачки Софії Ротару. Особняк в селищі Нікіта біля Ялти виявився порожнім. Сусіди визнають, що вже як мінімум п'ять років не зустрічали тут знамениту співачку і взагалі давно не бачили когось із мешканців, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Особняк був спроектований сином Ротару - Русланом. Він знаходиться в семи кілометрах від Ялти в районі ботсаду. Будівля оточена високим парканом, охороняється і обладнана камерами стеження. Біля будинку є сад, який колись обробляла Ротару. Там же розташовувалися і овочеві грядки, урожай з яких показувала народна артистка України.Місцеві жителі розповіли журналістам, що раніше Ротару відзначала в селищі Нікіта свій день народження, а до 2013 року приїжджала сюди ще і для організації музичного фестивалю в Криму. Тепер в соцмережах Ротару якщо і публікує фотографії будинку, то це знімки з котеджу під Києвом, який знаходиться в районі Конча-Заспи.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...