Хіти тижня. Підкупили? У справі про смертельну ДТП із Зайцевою стався несподіваний поворот

Слідчого, який розслідує резонансну ДТП в Харкові на вулиці Сумській, спіймали на недбалості. Про це в Facebook розповіла Тетяна Доцяк, повідомляють Патріоти України.

"Саме Волков, за словами експертів, не передав їм документи, які можуть свідчити про наркотичному стані Зайцевої. В суді Федірко (експерт, - прим. ред.). Проговорилася, що саме Волков дзвонив їй кілька разів і говорив, скільки брати сечі і крові - пізніше біоматеріалу чомусь не вистачило для досліджень. Швидкість не встановлена, червоний автомобіль, з яким могли бути гонки у Зайцевої, не знайдено і ще багато чого не встановлено і не знайдено", - пише вона.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...