Хіти тижня. Підрізав авто і погрожував: У Києві п'яний екс-нардеп влаштував дебош (фото, відео)

Після зупинки поліцією чоловік вибрав тактику "я не їхав, я пішохід" і відмовився проходити тести.

У Києві колишній народний депутат в стані алкогольного сп'яніння роз'їжджав на автомобілі Mercedes, його зупинили співробітники поліції, водій, хитаючись, вийшов з машини. Після зупинки чоловік вибрав тактику "я не їхав, я пішохід" і відмовився проходити тести, пише "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

"На лінію "102" надійшло звернення про те, що невідомий чоловік на автомобілі Mercedes ..."підрізав" авто заявника і почав погрожувати. На думку заявника, водій був п'яний", - наголошується в повідомленні.
Пізніше поліцію викликали перехожі, які побачили, що в іномарку сів п'яний водій і поїхав в невідомому напрямку. Наряд поліції помітив цю машину, коли вона вже їхала у дворі.
"Як виявилося, водієм був колишній депутат (VI скликання) з 30-річним досвідом в області права, у якого 26 травня був день народження. Відразу вибрав тактику "я не їхав, я пішохід", а тому і проходити будь-які тести відмовився", - йдеться в матеріалі.
Опублікував: Олег Устименко

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...