Хіти тижня. Після розправи напівголу жертву поставили на коліна у ванній: Миколаївців шокувало дике вбивство жінки

Труп своєї дочки в її квартирі виявила мати 31-річної загиблої.

Вбивство сталося вчора, 25 липня, в багатоповерхівці по проспекту Центральному, 187. Убита перебувала у ванній кімнаті. Картина, яку побачили правоохоронці та мати жертви, шокувала, передають Патріоти України.

Труп був поставлений на коліна, голова загиблої опущена в ванну, наполовину наповнену водою, що перетворилася в криваву рідину. Верхня частина одягу загиблої була задерта по шию, в квартирі панував бардак.

Тут 31-річна жінка жила разом з маленьким сином, оселилася приблизно рік тому. Мешканці зізналися, що життя з такою сусідкою було нестерпним. Жінка часто влаштовувала бурхливі пиятики, бійки, приводила нових чоловіків.

В день трагедії мати загиблої вирішила провідати дочку, побачила у неї чергового співмешканця. Бабуся, не бажаючи, щоб онук бачив розбірки мами і її товариша по чарці, відвезла дитину. Після цього жінка вже не відповідала на її дзвінки, а коли мати в цей же день знову відвідала донька, та вже була мертва.

Вбивцею виявився військовий, 22-річний молодий чоловік загиблої. За попередніми даними, на вбивство він пішов через ревнощі. Спочатку в стані алкогольного сп'яніння задушив свою пасію, потім завдав кілька ударів ножем. Знаряддя вбивства злочинець вимив, потім взяв деякі речі загиблої, продав їх і навіть встиг з'їздити до себе додому на малу батьківщину.

Злочинець затриманий, його фото в Facebook показала поліція Миколаївській області.

Опублікував: Олег Устименко

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...