Хіти тижня. Після жорстокого побиття: Під Одесою повісилася вагітна школярка

26 серпня в Одеській області повісилася 15-річна дівчина.

Про це у Facebook повідомив радник голови Одеської ОДА з питань захисту дітей Артем Поланський, передають Патріоти України.

"У 2007 році опіку над Габріелою призначили бабусі, але щось пішло не так. Кілька разів вона була в притулку, потім потрапила до нашого дитячого будинку, внаслідок юридичної помилки - адже опіку з бабусі не було знято. Минулого року її знову повернули бабусі", - повідомив Поланський.

За його даними, півтора місяці тому дівчину і бабусю побив 29-річний співмешканець неповнолітньої. Після цього дівчину, яка на той момент була вагітною, знову привезли до притулку, звідки її було доставлено до лікарні, а потім її повернули додому.

"Вчора Габріела повісилася", - повідомив радник. Він зазначив, що в загибелі неповнолітньої багато хто винні, зокрема й чиновники.

Серед проблем він називає брак кадрів і фінансів для якісної роботи соціальних служб, Служби у справах дітей, відсутність кризового центру для важких підлітків і психологів. Також він констатує невтручання правоохоронних органів і відсутність покарання для вищеназваного 29-річного чоловіка. За попередніми даними, НП сталася в Білгород-Дністровському районі. У Головному управлінні Національної поліції в Одеській області те, що сталося, поки що не коментують.

Джерело: Апостроф

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...