Хіти тижня. "Победа за нами": Українські військові знищили бліндаж разом із "морпіхами ДНР" під Маріуполем

ЗМІ, підконтрольні окупаційній «адміністрації» ОРДО повідомляють, що це сталося в районі окупованого селища Ленінське Новоазовського району.

Бліндаж окупантів було успішно знищено. Ілюстрація: соцмережі.

19 жовтня «морпіхи ДНР», чиї позиції розташовані неподалік від Маріуполя Донецької області, в результаті удару ВСУ втратили трьох членів НЗФ, які ховалися від мін в бліндажі. Про це офіцер ЗСУ Анатолій Штефан «Штірліц» повідомив на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

Військовий повідомив, що одним з убитих в результаті прямого попадання міни в бліндаж, став учасник НВФ Іван Антоньєв з окупованої Стили Старобешівського району Донецької області. При цьому імена ще двох загиблих поки невідомі.
ЗМІ, підконтрольні окупаційній «адміністрації» ОРДО повідомляють, що це сталося в районі окупованого селища Ленінське Новоазовського району.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...