Хіти тижня. Побили за твір і погрожували: На Тернопільщині вчителі потрапили у гучний скандал (відео)

У своєму творі школяр вказав, що вчителі нічого не вчать, тільки каву п'ють.

Вчителі образилися на заяву дитини щодо них. Фото: скріншот із відео.

У селі Підлісне на Тернопільщині контрольна робота учня третього класу закінчилася судом між педагогами і матір'ю хлопчика. Як з'ясувалося, вчителів дуже розлютило те, що хлопчик написав у зошиті для контрольних робіт. У своєму творі школяр вказав, що вчителі нічого не вчать, тільки каву п'ють. Про це йдеться в сюжеті програми "Сьогодні" на ТРК "Україна", передають Патріоти України.

Вчителі нібито розсердилися і викликали поліцію. За словами матері, хлопчика закрили у класі із трьома полісменами і вчителькою. Педагог при поліцейських кілька разів ударив школяра по потилиці і погрожував відправити його в інтернат.

У підсумку, справа дійшла до суду. Районний суд міста Монастириська побачив елементи наклепу в матеріалах справи. Позов педагогів не задовільнили.

Причому, зошит зі скандальним записом зник зі школи. Мати школяра подала зустрічний позов про побиття дитини і перевищення повноважень поліцейськими.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...