Хіти тижня. Починається щось цікаве? У Росії закидали "коктейлями Молотова" будівлю мерії (відео)

Чоловік закидав пляшками із запальною сумішшю будинок мерії Красноярська. Інцидент стався у ніч на 3 березня, повідомляють Патріоти України.

Судячи з відео, у нападі брав участь один чоловік. Він кинув кілька пляшок із запальною сумішшю, після чого з місця події втекло двоє невідомих. 7 березня у прес-службі Головного управління МВС Красноярського краю повідомили "Интерфаксу", що затримали двох підозрюваних, чоловіків 25 та 27 років.

Порушено кримінальні справи за статтями "спроба умисного пошкодження або знищення майна" та "хуліганство". Підозрюваних заарештували, одному з них призначили судово-психіатричну експертизу.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...