Хіти тижня. "Починаю війну": Топ-чиновник Порошенка зі скандалом розлучився з дружиною

Дружина першого заступника глави Адміністрації президента оголосила йому війну.

Віталій Ковальчук з дружиною Оленою

Перший заступник глави Адміністрації президента і керівник передвиборчого штабу Петра Порошенка, 49-річний Віталій Ковальчук, зі скандалом розлучився зі своєю дружиною Оленою, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

"Ми разом прожили 23 роки і вже розведені", - розповіла Олена Ковальчук, відмовившись давати об'ємний коментар на цю тему.

Водночас на своїй сторінці у Facebook вона повідомила, що Віталій Ковальчук шантажує її дітьми. "Коли йдуть без причини – це боляче, коли шантажують – смішно. Коли шантажують дітьми – я починаю війну!" – написала Олена.

Зазначимо, що у пари є троє дітей: сини-Володимир і Матвій, а також дочка Поліна.

Олена Ковальчук з дітьми

Олена Куратченко (дівоче прізвище) – дочка Володимира Куратченка, який в кінці 90-х працював першим віце-прем'єр-міністром України, а згодом – радником президента Кучми і головою Запорізької ОДА. За даними «Страны», багато в чому у своїй політичній і бізнес-кар'єрі Віталій Ковальчук зобов'язаний саме впливовому тестю.

Також повідомляється, що, за чутками, причиною сварки подружжя став роман Ковальчука з заможною жінкою.

Олена Ковальчук – власниця столичної клініки і генетики репродукції "Вікторія". Зазначимо, що, згідно електронної декларації Ковальчука за 2017 рік, саме на Олену записана квартира в Києві (200 кв. м) і два паркувальних місця. В загальній власності у пари є ділянка землі (1500 кв. м) і будинок в Козині Київської області (1143 кв. м).

На двох записано три автомобілі – Toyota RAV4, Toyota Landcruiser і Toyota Landcruiser, хоча у звітності за 2016 рік у самого Ковальчука був тільки гараж, все інше рухоме і нерухоме майно належало Олені.

Опублікував: Олег Устименко

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...