Хіти тижня. Подалі від скреп: Любитель Путіна, що втратив сім'ю під час пожежі в Кемерово, переїхав до США (відео)

Живучи в Росії, Востріков симпатизував російському лідерові Володимиру Путіну, а правляча партія «Єдина Росія» навіть висувала його кандидатом в депутати.

Недавній житель Кемерово Ігор Востріков, відомий тим, що під час пожежі в торговому центрі у нього загинула вся сім'я, переїхав до США і активно нахвалює тамтешнє життя. Про це можна судити з його сторінки в Instagram, передають Патріоти України.

Як повідомив утікач, рівень життя в Америці дуже відрізняється від існування громадян РФ. «У цьому немає нічого нового, я не хочу сказати, як тут добре, а у нас все погано. Але мені противно дивитися, як нас обманюють. Я хочу, щоб у всіх людей була можливість жити комфортно. Ми нічим не гірші, ніж Америка», - сказав він.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...