Хіти тижня. "Подивіться на це нещастя": Журналіст показав фото Пушиліна у часи роботи на МММ

В житті може бути все, що завгодно, і немає неймовірних сценаріїв.

Денис Пушилін. Фото: соцмережі.

У мережі висміяли архівне фото нинішнього ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна, який до війни був активним учасником фінансової піраміди МММ, передають Патріоти України.

Знімком поділився журналіст Денис Казанський. "Коли бачиш подібні знімки, найкраще розумієш дикість того, що відбувається сьогодні. А ще розумієш, що в житті може бути все, що завгодно, і немає неймовірних сценаріїв", — написав він.

"Чи міг хтось 6 років тому, проходячи повз це нещастя, припустити думку про те, що через декілька років воно буде називатися "головою Донецької республіки", щось глибокодумно віщати про переговори з Києвом і що його портрети будуть висіти у кабінетах у чиновників? А головним конкурентом на "виборах" у цього диво-економіста, який обіцяє "подвоїти гроші за 20 хвилин" буде чувак, який зображав Діда Мороза в дитячому садку", — додав Казанський.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...