Хіти тижня. "Поганий хлопчик": Кавказького мажора, що брав участь у нападі на Найєма, покарали у рідному виші

Під час засідання суду Ахмед Саїтов сказав, що його відрахували з вишу, у якому він навчався.

Ахмед Саїтов. Фото: Громадське.

Апеляційний суд міста Києва відхилив скаргу Київської міської прокуратури №10 на ухвалу про обрання запобіжного заходу учаснику бійки з народним депутатом від Блоку Петра Порошенка Мустафою Найємом Ахмеду Саїтову. Про це 5 червня у Facebook повідомив брат парламентарія, юрист Масі Найєм, передають Патріоти України.

"Суд ухвалив залишити без змін ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва, відповідно до якої підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною цілодобово покидати місце фактичного проживання до 30 червня 2018 року", – написав він.

Найєм повідомив, що під час засідання Саїтов сказав, що його відрахували з вишу, у якому він навчався. "Щодо причин, із яких його було відраховано, у підозрюваного інформації немає", – розповів юрист.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...