Хіти тижня. Покарала доля: Українська співачка-зрадниця поскаржилася, що через ботокс втратила голос

За словами Таїсії, зараз вона, як і раніше, робить "уколи краси", але тепер тільки з метою підтягнути м'язи обличчя, оскільки у неї вже є сумний досвід.

Таїсія Повалій

Відома співачка, соратниця колишнього президента України Віктора Януковича Таїсія Повалій розповіла, як втратила голос. Скандальна артистка зазначила, що є прихильницею уколів ботоксу, і в один момент, коли зробила занадто багато ін'єкцій в обличчя і шию, у неї зник голос. Про це вона розповіла в інтерв'ю російському виданню, передають Патріоти України.

За словами Таїсії, зараз вона, як і раніше, робить "уколи краси", але тепер тільки з метою підтягнути м'язи обличчя, оскільки у неї вже є сумний досвід.

"Роки йдуть, хочеться, щоб зморшок було менше. У якийсь момент стала вдаватися до уколів ботоксу, щоб виглядати молодшою. Це правда, але треба знати міру. В певний момент себе так обколола, що потягнула всі м'язи. Не могла взяти високі ноти, оскільки завмерли м'язи шиї ", — поділилася Повалій, додавши, що тоді дуже намучилася із наслідками уколів.

У зв'язку з ускладненнями після ін'єкцій, артистка була змушена скасувати концерти, тому що вона не могла співати. Зараз же Повалій позбулася наслідків і навіть оголосила про те, що незабаром планує дати великий концерт у Кремлі (подруга Януковича виступить у РФ 5 листопада).

"Будуть і улюблені хіти, і зовсім нові пісні. Думаю, моїм шанувальникам сподобається. Ми давно почали підготовку: залишилися невеликі деталі", — підсумувала співачка.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...