Хіти тижня. Показали фото контрабандиста, який влаштував смертельну ДТП на кордоні

18 листопада суд обирав вбивці запобіжний захід...

У мережі з'явилося фото контрабандиста, який перебуваючи за кермом авто на смерть збив українського прикордонника. Про це в Facebook повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби, передають Патріоти України.

Зазначається, що 18 листопада в Ужгороді відбулося засідання з обрання запобіжного заходу 34-річному закарпатцю, який 16 листопада під час його затримання скоїв наїзд на начальника відділу прикордонної служби «Ділове» майора Вадима Березинського.

Слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду прийнято рішення про утримання підозрюваного під вартою протягом 60 днів без можливості внесення застави.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...