Хіти тижня. "Поки одні там когось "шукають" і "встановлюють": Малолітніх "звірів", які побили чоловіка в Києві, жорстко провчили (відео)

У мережу злили відео, на якому київські ультрас змусили підлітків, які натовпом напали на чоловіка біля входу в метро 16 січня, вибачитися за скоєне.

Відповідний запис з'явився на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Поки одні там когось "шукають" і "встановлюють", хлопці з однієї навколофутбольної організації самостійно знайшли "дітей", які вибачилися за свій вчинок і передали спортивний привіт усім читачам", – підписали відео.

Між молодими людьми та підлітками відбувся такий діалог:

– Куди вам можна заходити на одну годину на тиждень і тільки з дівчатами?

– В "Гулівер".

– Куди?

– У кафе.

– А куди не можна?

– В сектор.

– А ви – ось ці, що лупили ногами?

– Так, з нами подруга ще була.

"Клянемося нікого не чіпати. Просимо вибачення, що побили чоловіків, більше такого не буде", – байдуже вибачилися підлітки.

Зазначається, що діти називали себе ультрас столичного футбольного клубу "Динамо". У мережі вони регулярно ділилися відео своїх нападів, пишаючись конфліктними ситуаціями, а в ніках використовували вітання нацистів.

Водночас кияни зазначили, що групу зазначених підлітків часто бачили біля ТРЦ "Гулівер" і напад, який стався 16 січня, є лише одним із жахливих епізодів.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...