Хіти тижня. Поламані ребра: Відомий російський музикант потрапив у жахливу ДТП

Російська поп-зірка 90-х, виконавець знаменитого хіта "Плаче дівчина в автоматі" Євгеній Осин потрапив в аварію, коли проходив курс реабілітації від алкогольної залежності в Таїланді.

Фото: ЗМІ

Про пригоду відомо наступне: Осин не впорався з кермом мотоцикла і в результаті ДТП отримав перелом ребра. Проте, до медиків звертатися артист не став. Ті, в свою чергу стверджують, що травма може виявитися смертельною, у разі, якщо пошкоджені внутрішні органи, повідомляють Патріоти України.

Повернувшись в Москву співак знову запив. Він закрився у своїй квартирі і відмовляється спілкуватися. Нещодавно Осин знову впав. У нього ще один перелом. Лікарі застали його в стані алкогольного сп'яніння.

Рідні і близькі Осина про стан музиканта розповіли наступне: "У Жені йде зрив за зривом, він знову і знову запиває, і ніяких позитивних зрушень в його стані доки, на жаль, не спостерігається".

Опублікував: Тетяна Сокот

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...