Хіти тижня. Полетіли "дрібні сошки": Поліція нагрянула з обшуками в автошколу мажорки Зайцевої, директора забрала "швидка"

Фальсифікатори мабуть не сподівались, що їх хитрий «маленькій бізнес» принесе такі результати.

Права Зайцева отримала у грудні 2015 року.

В автошколі, де вчилася звинувачена у смертельній аварії на вулиці Сумській Харкова, провели обшуки, вилучивши документацію за період її навчання, повідомляють Патріоти України з посиланням на 2day.kh.ua.

Як уточнює видання, слідчі вилучили документи за період жовтень-листопад 2015 року - час, коли вчилася Зайцева. Відомо, що в автошколі Зайцева навчалася з другого жовтня по 27 листопада, а 5 грудня отримала права.

При цьому, слідчі сумніваються в тому, що Зайцева відвідувала автокурси, адже за даними Державної міграційної служби з 8 по 11 жовтня вона перебувала за межами України.

Під час обшуків вилучено протокол екзаменаційної комісії групи № 41, а також банківські виписки автошколи за період до грудня. Суд наклав арешт на документи, хоча представники автошколи заперечували.

У той же час, за даними видання, автошкола працює в штатному режимі.

"Так, заняття проходять після обшуків. Директору погано стало, її швидка відвезла", - повідомили в автошколі.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...