Хіти тижня. "Політ стільця" або армійський роман Надії Савченко, - ветеран АТО

Ветеран АТО, колишній військовослужбовець 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України Євген "Жора" Турчак розповів про неадекватну поведінку Надії Савченко під час служби в армії.

В інтерв'ю Апострофу він згадав, як вперше познайомився із Савченко в 2014 році під час служби в Болграді, передають Патріоти України.

Турчак заявив, що це була строкова служба в розвідувальній роті. На базі його розвідроти готувалася ротація в Ірак, туди з'їжджалися контрактники з усієї України.

"Серед цих контрактників була й Надія Савченко. Я вже не пам'ятаю точно, скільки тривала ця підготовка, але з усіх 300 осіб я запам'ятав двох людей: Савченко і Сергійка, який хотів її... тобто аж двох людей з трьохсот. Були плітки, що щось там вдалося-таки, тому що в казармі за місяць нічого не вийшло – вона в нього кидалася стільцями. Таке", - розповів ветеран АТО.

Також, за його словами, Савченко влаштувала скандал, коли їй відмовилися видавати СВД замість автомата Калашникова.

Опублікував: Олег Устименко

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...