Хіти тижня. Поліція просить допомоги у громадян: Приїхав на екстравагантному "Москвичі" і застрелив людину під відеокамери (фото)

30 липня неподалік Полтави, а саме у селі Супрунівка, невідомий чоловік похилого віку застрелив працівника місцевої металобази, а опісля на автомобілі "Москвич" зник з місця інциденту.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області, передають Патріоти України. Зазначається, що інциденту стався якраз поблизу підприємства.

За словами правоохоронців, зловмисник вистрілив працівникові металобази в область голови, внаслідок чого той загинув. "Камера відеоспостереження зафільмувала чоловіка похилого віку, який, вистреливши з вогнепальної зброї у загиблого, зник з місця події на автомобілі "Москвич". Якщо ви були очевидцем події або вам є відомою інформація, яка стосується цього факту чи особи, причетної до злочину, просимо повідомити поліцію телефонами: (0532) 51-77- 02 або 102", – наголошують у поліції.

Опублікував: Олег Устименко

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...